Code copied to clipboard.
 

Zakelijke Fotoshoot

Facedians biedt aan bedrijven, ondernemers en artiesten die een professionele zakelijke fotoshoot willen laten maken, diverse mogelijkheden voor visagie en haarstyling. Hierdoor krijgt elke foto altijd de juiste uitstraling.

De juiste visagie voor het perfecte plaatje.

Ik zorg er voor dat de make-up op de juiste manier wordt aangebracht, waarbij glimplekken worden voorkomen. Door het aanbrengen van speciale fotomake-up, wordt de expressie in het gezicht geaccentueerd. Fotomake-up is zwaarder dan de normale dagmake-up, omdat door het flitslicht van de fotograaf kleurverlies kan optreden.

Ik lever meerwaarde aan fotoshoots, door de sterke punten van jouw gezicht meer naar voren te brengen en oneffenheden juist te camoufleren om zo jouw 

PIN UP - Makeup BTS 1.jpg
Photoshoot Setup

Altijd de juiste look.

Natuurlijk wil ik niet dat je het gevoel krijgt, dat de natuurlijke expressie van je gezicht teniet wordt gedaan onder een dikke laag make-up. Ik draag er zorg voor dat je gewoon jezelf blijft.

Styling voor de zakelijke fotoshoot…


Als professionele make-up artist kan ook de haarstyling in orde maken, zodat zowel de visagie als haarstyling in één keer goed wordt gedaan. Daarnaast helpen ik ook bij je kledingstijl en geef ik kledingadvies. Omdat wij alles op elkaar afstemmen vormt het eindresultaat een geheel.

Bij welke fotoshoots doe ik zoal de visagie en hairstyling?

  • Zakenportretten voor websites en brochures

  • Individueel zakelijk fotoportret

  • Profielfoto’s voor Social Media accounts

  • Artiesten foto’s, covers en CD hoesjes

  • Portfolio’s voor modelfotografie

  • Tv commercials en films

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Ik verzorg fotoshoot visagie en hairstyling door het hele land. Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Facedians!

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave, neem gerust contact met mij op!