Wimperextensions

 

Wilt u ook mooie en volle wimpers zonder gedoe? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens de behandeling plaats ik zorgvuldig wimperextensions zodat u de look krijgt die u altijd al wilde hebben! 

1/1

Wat zijn wimperextensions?

Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. De extension wordt aan de natuurlijk wimperhaar bevestigd met een speciale bonderlijm (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Tijdens de zwangerschap raad ik het af om wimperextensions te laten zetten.

Portfolio Wimperextensions

Hoe lang blijven ze zitten?

 

Wimperextensions bijven maximaal 8 weken zitten. Wel is het zo dat er om de 2-3 weken je wimperhaartjes ondertussen van nature uitvallen om plaats te maken voor nieuwe wimpertjes. Dan ontstaan er gaten in de wimpers omdat er nieuwe haartjes groeien. Wat ik dan aanraadt is dat u dan om de paar weken gezellig terug komt zodat u blijvend plezier kan houden van mooie, volle wimpers.

De voordelen van wimperextensions

 

 • Natuurlijke uitstraling

 • Geen mascara of krultang meer nodig

 • Bestand tegen zon, zee water, zweet en slapen

 • Voelt gewichtloos aan

 • Ogen lijken groten

 • Geen beschadiging eigen wimpers

 • Geen uitloop mascara (want die heb je in principe niet meer nodig!)

One By One 

Bij de one by one techniek wordt een wimperextension aan een echte wimper geplakt met een speciale wimper lijm dat voor een mooie en natuurlijke volle wimperlook zorgt. Mascara is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

    Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijk ik samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt.

     Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Prijzen en bijvullen 

   Wimperextension zijn super mooi maar ze moeten wel om de paar weken bijgevuld worden om zo gaten te voorkomen. Om de 2-3 weken vallen je wimperhaartjes er van nature uit om plaats te maken voor nieuwe wimpertjes. Dan ontstaan er gaten in de wimpers omdat er nieuwe haartjes groeien. Wat ik dan aanraadt is dat u dan om de paar weken gezellig terug komt zodat u blijvend plezier kan houden van mooie, volle wimpers.

Nieuwe Set: €59

Bijvullen 2 weken: €35

Bijvullen 3 weken: €45

Livlashes 

Bij het zetten van de wimperextensions gebruik ik het merk Livlashes. Het is een fijn merk met mooie producten die erg zacht is voor de huid maar wel een stevige hechting heeft 

Hygiëne

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Zo ook tijdens deze gekke corona tijden zorg ik ervoor dat al mijn materialen goed gedesinfecteerd zijn en houd ik mij aan de voorschriften van de RIVM.

Om iedereens gezondheid te waarborgen vraag ik het volgende bij binnenkomst, zo blijft het voor iedereen fijn.

1. Bij binnenkomst graag uw naam, telefoon nummer en email adres opschrijven in het boek dat op tafel ligt

 2. Mondkapje vereist.
Bij alle diensten die niet gelijk met het gezicht te maken hebben of waar het dragen van een mondkapje geen hinder geeft moet u een mondkapje op. Bij diensten waar een mondkapje niet zo handig is (denk aan visagie of workshops) mag het mondkapje uiteraard af zolang we bezig  zijn met de dienst.

3. Heeft u last van de bekende covid-19 klachten:
-neusverkoudheid
-loopneus
-niezen
-keelpijn
-(liche) hoest
-benauwdheidsklachten ?

- Of heeft 1 van uw huisgenoten hier last van? Geef het op tijd (het liefst een dag voor de behandeling) aan anders ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren en de kosten in rekening te brengen. Geef het dus op tijd aan!

4. Heeft u zelf Covid-19 gehad? Alleen een afspraak maken als u 14 dagen klachten vrij bent.

Algemene maatregelen / adviezen;

Was je handen minimaal;

 • Na elk toiletbezoek

 • Na hoesten, niezen of neussnuiten

 • Na contact met dieren

 • Na het gebruik van schoonmaakmiddelen

 • Als je buiten bent geweest

 • Voor het klaarmaken van eten

Ook dit is voor mij een beleid wat ik dagelijks zal blijven hanteren;
Heb je griepverschijnselen en/ of koorts verzoek ik je om de afspraak te verzetten naar wanneer jij je weer beter voelt. Er zullen nu natuurlijk geen annuleringskosten in rekening worden gebracht, ik vraag wel om het zo snel mogelijk door te geven als je niet kan komen.

Voor mij is het duidelijk en ik hoop je gewoon te kunnen blijven behandelen met deze voorzorgsmaatregelingen.

PRACHTIGE WIMPERS

—  Priscilla Bosch

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

 • Instagram
 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.