Wimperextensions

 

Wilt u ook mooie en volle wimpers zonder gedoe? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens de behandeling plaats ik zorgvuldig wimperextensions zodat u de look krijgt die u altijd al wilde hebben! 

1/1

Wat zijn wimperextensions?

Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte wimperextension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. De extension wordt aan de natuurlijk wimperhaar bevestigd met een speciale bonderlijm (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze wel aanbrengen als u dit nodig vindt. Tijdens de zwangerschap raad ik het af om wimperextensions te laten zetten.

Portfolio Wimperextensions

Hoe lang blijven ze zitten?

 

Wimperextensions bijven maximaal 8 weken zitten. Wel is het zo dat er om de 2-3 weken je wimperhaartjes ondertussen van nature uitvallen om plaats te maken voor nieuwe wimpertjes. Dan ontstaan er gaten in de wimpers omdat er nieuwe haartjes groeien. Wat ik dan aanraadt is dat u dan om de paar weken gezellig terug komt zodat u blijvend plezier kan houden van mooie, volle wimpers.

De voordelen van wimperextensions

 

 • Natuurlijke uitstraling

 • Geen mascara of krultang meer nodig

 • Bestand tegen zon, zee water, zweet en slapen

 • Voelt gewichtloos aan

 • Ogen lijken groten

 • Geen beschadiging eigen wimpers

 • Geen uitloop mascara (want die heb je in principe niet meer nodig!)

One By One 

Bij de one by one techniek wordt een wimperextension aan een echte wimper geplakt met een speciale wimper lijm dat voor een mooie en natuurlijke volle wimperlook zorgt. Mascara is niet meer nodig en bespaar ‘s-ochtends tijd.

    Aangezien er ook hele dunne en lichte wimperhaartjes zijn, kijk ik samen met u welke wimpers het best geschikt zijn. Een mens heeft ongeveer 90 wimpers per oog. Op bijna alle haartjes wordt een wimper geplakt.

     Hierdoor is uitval nauwelijks zichtbaar. Niet elke wimpersalon brengt +/- 90 haartjes per oog aan. Dit is vaak aan de prijs te zien. Op het eerste gezicht lijkt het wel vol maar na een aantal dagen als er een aantal wimpers zijn uitgevallen is het beter zichtbaar dat er wat ontbreekt. Wimper uitvallen is een natuurlijk proces wat ook zonder wimperverlenging plaatsvindt.

Livlashes 

Bij het zetten van de wimperextensions gebruik ik het merk Livlashes. Het is een fijn merk met mooie producten die erg zacht is voor de huid maar wel een stevige hechting heeft 

PRACHTIGE WIMPERS

—  Priscilla Bosch

Netherlands

KVK: 73083984

 • Twitter Social Icon
 • LinkedIn Social Icon
 • Facebook Social Icon
 • Instagram Social Icon

© 2020 by Mariska van der Lee.