De mooiste wimperextensions in Den Haag

Nooit meer uitgelopen mascara of de tijd nemen om je wimpers te krullen? Laat wimperextensions in Den Haag zetten! Wimperextensions zijn al een lange tijd dé oplossing voor mooie, volle wimpers. Het voordeel is dat je geen tijd meer kwijt bent aan het krullen van je wimpers en mascara aan te brengen. Iedere dag heb je lange, krullende wimpers. Dit betekent niet dat je look er nep uitziet. Integendeel, wimperextensions lijken natuurlijk doordat de extensions aan de natuurlijke wimpers worden bevestigd. Met zulke mooie wimpers rol jij zo uit je bed en ben je klaar voor de dag. Facedians helpt je graag bij het zetten van wimperextensions in Den Haag!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions zijn eigenlijk een verlenging van je eigen wimper. Iedere extension wordt aangebracht aan een individuele wimper. Dit zorgt voor het natuurlijke effect. De wimperextensions die wij gebruiken zijn van antiallergisch materiaal waardoor je geen last kunt krijgen van jeuk, pijn of andere narigheid. Iedere extension wordt aangebracht met veel precisie en blijft aan je eigen wimper plakken door een soort lijm. Deze lijm is speciaal voor extensions, waardoor dit ook veilig is om te gebruiken en geen schade veroorzaakt. Wimperextensions blijven maximaal acht weken zitten. Het is wel raadzaam om eerder terug te komen, zodat de extensions goed blijven zitten. Na een paar weken kunnen namelijk de natuurlijke wimpers uitvallen, omdat die plaatsmaken voor nieuwe wimpers. Hierdoor kunnen er gaten ontstaan. Dit is eenvoudig op te lossen met een nieuwe afspraak. Ik help je graag bij het zetten van prachtige extensions die jouw ogen doen schitteren! 

Facedians helpt je met een prachtige beauty look in Den Haag

Iedere vrouw wilt dat haar wimpers ieder dag perfect in de krul zitten. Met wimperextensions is dit mogelijk. Facedians helpt je hierbij. Boek een behandeling en laat lange, krullende wimperextensions zetten. Na jouw behandeling verlaat je met prachtige wimperextensions Den Haag. Of je blijft nog even plakken om te genieten van al het moois dat Den Haag te bieden heeft. 

Ben je op zoek naar een ander beautymomentje? Facedians biedt nog veel andere diensten aan. Wil jij wenkbrauwen laten doen? Zoek je een visagist, ook wel een make-up artist genoemd? Met mijn brede ervaring in beauty help ik jou met een prachtige look. Of je nou een bijzondere gelegenheid hebt of jezelf even wilt trakteren. Ik help je met make-up, haar, kleding, het hele pakket eigenlijk. 

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.