Code copied to clipboard.
 

Laat je make-up doen door een professionele visagist in Leiden

Ben jij op zoek naar een visagist in Leiden? Dan ben je bij Facedians aan het goede adres. Ik help je bij het creëren van de perfecte look voor een evenement overdag of juist een bijzonder feest in de avond. Een make-up look die bij jou past en waarbij jij je goed voelt. Met mijn vijf jaar ervaring ben ik al op verschillende gelegenheden ingezet als make-up artist. Ik werk zowel voor zakelijke klanten als voor particulieren. De afwisseling is wat ik zo leuk vind aan mijn werk. De enige dag doe ik catwalk visagie, de andere dag help ik een bruid met haar bruidsmake-up. Wie mijn klant ook is, ik zet mijn voor de volle 100% in om een prachtige look te creëren. 

Visagie voor zakelijke fotoshoots

 Ik werk voor bedrijven, artiesten en ondernemers als visagist. Ik ondersteun bij zakelijke fotoshoots voor wanneer er nieuwe foto’s voor op de website gemaakt moeten worden. Hierbij let ik op de uitstraling van jouw bedrijf en welke boodschap jij wil overbrengen. Ik zorg ervoor dat de make-up mooi wordt aangebracht, maar ook goed zit voor de camera. Geen glimplekken of oneffenheden. Ik benadruk de schoonheid van degene die op de foto komt. Dit doe ik niet met meerdere lagen make- up. Ik zorg voor een natuurlijke look die perfect past bij het doeleinde van de shoot. Dit doe ik voor zakelijke portretfoto’s, maar ook voor artiesten covers, portfolio’s voor modelfotografie en tv commercials. Ik ben breed inzetbaar voor verschillende zakelijke fotoshoots. Wat het project ook is, ik zorg ervoor dat de make-up perfect zit. 

Visagie voor iedere gelegenheid

Of je nou jong of oud bent, iedereen verdient het om er mooi uit te zien. Helemaal bij bijzondere gebeurtenissen zoals een jubileum of een gala. Daarom zet ik mij in om de mooiste make-up looks te maken voor iedereen. Ik help je graag bij je volgende feest of uitreiking. Als visagist kan ik jouw schoonheid net iets meer benadrukken. Geef ik jouw look net dat extra’s. Het hoeft niet voor iets bijzonders te zijn. Ik kan je opmaken voor een verjaardag of een fotoshoot met je vriendinnen. Je mag jezelf af en toe even verwennen. Een mooie make-up look doet je stralen. Het laat je goed voelen en dat zie je terug. Wil jij jezelf even in de watten leggen? Wil jij een avond extra stralen? Neem dan contact met mij op. Ik zorg ervoor dat jij straalt tijdens iedere gelegenheid! 

pexels-maria-gloss-4197806.jpg