• Mariska

Snoepjes

Het nieuwe jaar is weer begonnen en zo ook de vele goede voornemens die vele mensen hebben. Zo ook ik, mijn passie volgen voor 2019! Ik heb voor 2019 een lijstje met dingen die ik wil doen. Nee, niks extreems maar als make-up artist zijn er natuurlijk dingen waarmee ik mijn portfolio mee kan uitbreiden.


Mijn lijst van dingen die ik gedaan wil hebben in 2019 is gewoon te lang om op te noemen maar ik kan er al een van mijn lijstje afstrepen: een candy shoot!
Dit stond al een tijdje op mijn lijstje en om eerlijk te zijn was ik het een beetje vergeten totdat ik plots een telefoontje kreeg van een fotograaf, Paul von Winckelmann, een van de fotografen die mij ontzettend heeft geholpen tijdens mijn opleiding. Hij vroeg mij of ik zin had in soep.Snoep? Vroeg ik.


Daar moest hij wel om lachen en vertelde mij dus dat hij een shoot had gepland en wilde graag dat ik eraan mee zou werken.


Nou dat leek mij wel erg leuk! Dus we hadden een dag afgesproken. Gelukkig had de fotograaf al een model om hieraan mee te werken.


De dag dat er geshoot zou worden verliep eigenlijk vlekkenloos. Het model had zelf haar snoepjes meegenomen, zakken vol aan snoep. De verleiding om te gaan snoepen was daarom wel heel erg hoog!


Maar gelukkig heb ik nog wel wat snoep over kunnen laten om op te plakken 😂.


Ik moet zeggen dat het allemaal wel aardig goed gelukt is. We hebben erg veel gelachen tijdens het maken van deze foto's.2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.