• Mariska

Nog maar een paar maanden!


Ja mensen! Het is nog maar een paar maanden en dan is het zover! Ik ga dan voor enkele maanden in de leer bij niemand minder dan Neills Gorton en zijn crew!


De reis tot dusver...

Hoe begon het allemaal? Het was allemaal tijdens mijn opleiding als All-round Make-up Artist waar ik een hoop leerde over make-up en meer leerde over grimeren. Ik wilde me

ook steeds meer begon te verdiepen over wat er allemaal mogelijk was! Zelf had ik al veel ge-experimenteerd met latex, schmink en protheses maar ik kreeg meer inzicht in wat ik allemaal nodig had om nieuwe creaturen te maken.


Tijdens een van de lessen zat ik met een klasgenote de les te volgen waarna ze plots tegen mij sprak van een school in Engeland die je meer kon leren over je maskers, protheses maakt!


Nou daar had ik zeker wel oren naar! Dus we maakten plannen om samen die kant op te gaan maar voordat we onze inschrijvingen konden inzenden had ze besloten om ervan af te zien. Ik was al zo hyped dat ik me er niet door tegen liet houden!

Ik schreef mijzelf in en er werd mij vertelt dat ik een bepaald niveau van kennen en kunnen moest hebben en het liefst een portfolio waarmee ik mijn creatieve kant kon laten zien!


Dat deed ik dus, ik gaf ze de link naar deze website en stuurde nog wat foto's van een shoot die ik vlak daarvoor had gemaakt!


Binnen een dag kreeg ik het verlossende antwoord, ik was aangenomen! Per opleidingsperiode worden er maar 6 aangenomen en ik was gelukkig een van de eerste die ze toelieten!


Ik begon toen al stiekem weg te dromen om mee te doen aan Face Off op de Syfy channel...maar welke echte make-up Artist zou dat niet doen?


Toen kreeg ik de rekening binnen....ik schrok met het apenzuur! Bijna 10.000 Euro.

Nou daar ging ik dan hoor! Ik stroopte mijn mouwen op want ik had nog een jaar te gaan en omdat ik als eerste was toegelaten op de opleiding had ik nog ruim de tijd om al dat geld bij elkaar te sprokkelen.


Ik ging alleen maar werken, werken, werken en nog eens werken. Daarnaast startte ik een crowdfunding actie en heb ik hiermee toch een beetje steun gehad van de mensen die hebben gedoneerd!


Iedereen die hieraan heeft meegewerkt om mij te helpen dit te betalen echt super bedankt!


Nu heb ik nog maar twee maanden te gaan en ik heb er echt ontzettend veel zin in!

Denk dat ik mijn tassen nu wel 100X heb ingepakt!


Hoe gaat de reis verder?

De reis naar Engeland wordt een lange rit van 5-6 uur met de trein onder de tunnel naar London. Daarna zal ik moeten overstappen op een andere trein naar een plaatsje genaamd Aylesbury!


Nou als de tijd daar eindelijk is dan zal ik gegarandeerd wel een blog erover schrijven of misschien zelfs vloggen! Ook weer een nieuwe ervaring voor mijzelf!


Wil je op de hoogte blijven van mijn avontuur naar Engeland? Je kunt je abonneren op mijn website en volg me op de voet tijdens mijn avontuur naar Engeland!


29 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.