• Mariska

Mijn Ebook komt er eindelijk aan!

Ja het was een tijdje rustig rondom mijn blogs. Voornamelijk omdat ik een groot gedeelte van mijn energie en tijd had gestoken in het afwerken van mijn E-book en het zoeken naar een nieuwe werkruimte voor mijzelf als Make-up Artist. Ik weet dat ik ongeveer een jaar geleden aan iedereen heb laten weten dat ik bezig was met een ebook over make-up. Alle tips en tricks komen erin voor en het legt je stap voor stap uit de basis van het opmaken. Daarnaast geeft het je ook nog alle tools om zelf je kleur te kiezen. Het leert je welke kleur je het beste wel of niet kan gebruiken op jouw gezicht.


Nou dat was nogal wat! Ik had me er zelf even op verkeken en dacht dat ik dat binnen een paar maanden wel klaar zou hebben. Nou nee hoor. Ik was er maanden mee bezig. Ik ging mensen af om te luisteren waar mensen nu echt moeite mee hadden met makeup. Dat werd al gauw het aanbrengen van make-up. Ik hoorde (en zag) ook veel worstelingen met make-up en besloot daarom om het boek te maken. Daarnaast vond ik het ook nog ontzettend leuk om te doen!

Ik had alles even op een rijtje gezet en kwam uiteindelijk bij 6 basis stappen uit die je nodig hebt om jezelf op een goede manier op te kunnen maken.Wat leer je allemaal in dit boek?


Nou in dit e-book leer je alle basis stappen van make-up, je krijgt alle tools in handen om er elke dag of op elk feest goed uit te zien.


- Je leert precies hoe jij het beste je huid kunt reinigen;

- Je leert precies wat voor soort huid je hebt;

- Je leert Wat het verschil is tussen een concealer en corrector;

- De verschillende soorten foundations;

- Hoe je je wenkbrauwen tekent;

- Hoe je rouge aanzet;

- en nog veel meer...


Dit zijn slechts een paar voorbeelden die je uit het e-book kunt halen.


Daarnaast krijg je van mij ook nog eens een gratis workshop cadeau zodat je de kans krijgt om al je vragen over make-up aan mij kunt stellen en eventueel je knelpunten die voor jouw gevoel niet worden beantwoord met mijn e-book.


De waarde van zo'n workshop is rond de 32,50 en die krijg je dus nu helemaal gratis van mij bij aankoop van mijn e-book.

Dat is dus:


- 3 uur lang krijg je van mij alle antwoorden op jouw vragen van make-up;

- Geheel gratis en vrijblijvend;

- Samen met jou gaan we kijken naar betere manieren om je op te maken naar de hand van mijn e-book;

- Gratis koffie en thee en uiteraard heerlijke koekjes.Wat zijn nu precies de kosten?


De kosten van mijn ebook zijn 20 euro, voor dat geld krijg je dus zoveel meer dan slechts een korte uitleg over hoe je een make-up aanbrengt zoals je heb gelezen hierboven! Ik zal met je gaan zitten om het met je te hebben over de vragen die jou bezig houden over het aanbrengen van make-up. Zijn er dingen die niet duidelijk waren? Zijn er dingen die je misschien beter uitgelegd wilt hebben? Kom dan gerust langs met je vragen! Daar zijn de workshops uiteraard ook voor bedoelt ;).Dus Wanneer komt het uit?


Momenteel leg ik mijn laatste hand op de details van het e-book en het zal daarom pas in januari uitkomen. Maar voor de mensen die in mijn klantenbestand zitten kunnen dus voor een korting het e-book krijgen. Dus wil je ook het ebook? Wees er dan snel bij want ik doe het slechts voor een korte periode. Als jij je nog niet hebt ingeschreven kun je dat doen op de knop ABONEER bovenaan de blog pagina.


Dus laat mij weten als je nog vragen hebt of simpel weg gewoon meer wilt weten! Ik ben bereikbaar via facebook! (Dat is dus te vinden onderaan de pagina!)

15 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.