• Mariska

Februari - Mijn maand Workshop

Dag meiden daar ben ik weer met een nieuwe blog!Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht. Op 14 februari is het Valentijnsdag en zal heel Nederland weer haar uiterste best doen om zijn of haar geliefde te verrassen.


Februari is een beetje een mengelmoes maand. Aan de ene kant is het koud en nat en vies. Maar aan de andere kant is het een maand wanneer je alles weer tot leven ziet komen. Zelf vind ik februari erg fascinerend en erg kleurrijk. (kleurrijk? Zegt ze dat nou goed?!)


Haha, ja ik heb mensen dat al zo vaak horen zeggen en ik weet zeker dat jij dat nu ook denkt nu je dit leest. Maar laten we even eerlijk zijn. In januari is alles vaak nog erg dors, nat en hangt het ouwe jaar nog een beetje over ons heen.


Je ziet dan vaak, wanneer februari aantreed dat alles om je heen ook weer een beetje tot leven komt. Je ziet bloemen opkomen, je voelt je weer wat opgewekter omdat je weet dat de winter ten einde loopt.


Dan hebben we straks over iets meer dan 14 dagen ook nog Valentijnsdag! Nog een reden om opgewekt te zijn niet? Het is een dag dat we allemaal wat liefs doen voor onze partner, vrienden, ouders, de mensen die wij lief hebben.
Valentijnsdag is die ene dag dat je aan die persoon laat zien hoeveel hij/zij ook voor jou betekent. Ik kan me dat heel erg goed voorstellen dat dat erg stressvol kan zijn.


Hoe vaak ik wel niet heb gehad, zeker rond valentijnsdag, stress om hoe je eruit ziet. Je wilt er die dag natuurlijk die dag nog mooier eruit zien voor je partner dan op alle andere dagen. Of misschien wil je juist die look hebben waarmee je straks de juiste man achter je aan krijgt? Of misschien wil je gewoon dat ze allemaal achter je aan zitten?


Daar kan ik best bij inkomen en zelf vind ik 14 dagen veels te kort om me helemaal te focussen op waar het allemaal om draait. Jezelf en de ander liefhebben.


Zeker rond Valentijnsdag krijg ik een hoop vragen over make-up en hoe je een bepaalde look doet. Daarom wil ik deze hele maand met een korting geven voor iedereen die zich aanmeld voor deze workshop!Wat leer ik je nu precies?

- Ik geef je alle tools die je nodig om een mooie look te kunnen maken.

- Ik leer je te ontdekken wat voor huidtype je bent zodat je nooit meer de fout in gaat met foundation!

- Ik leer je hoe je make-up op een professionele manier aanbrengt

- Ik leer je hoe je je eigen gezicht het beste kan shapen en waar en hoe jij je blush het beste kan aanbrengen.

- Ik leer je hoe je van een mooie valentijn look voor overdag jezelf snel en makkelijk klaar maakt om met je vriendinnen of met je partner 's avonds op stap te gaan!

- Omdat ik het liefst in kleine groepjes werk dan is er altijd ruimte voor je vragen en kan ik je goed advies geven over de dingen waar je mee zit.Ik ben hier erg enthousiast over en ik hoop natuurlijk dat ik zo genoeg mensen kan helpen! Zelf vind ik het natuurlijk ontzettend leuk om alles over make-up uit te kunnen leggen en natuurlijk wil ik er altijd samen met jou er een leuk feestje van maken!


Maar nu ben ik wel benieuwd wat jouw grootste probleem is met make-up? Waar erg jij je het meest aan?


Ik hoor graag jullie reactie!


Groetjes,

Mariska

75 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.