• Mariska

De ultieme beauty workshop ervaring!!Voor de mensen die al enige tijd mijn website aan het volgen zijn, het zat er al een tijdje aan te komen. Ik heb er al met enige regelmaat over gesproken met klanten, vrienden, kennissen.


Het is iets waar ik ook al enige tijd mee aan de gang ben en nu lijkt het eindelijk toch zover te zijn. Mijn les-plan voor mijn ultieme beauty workshop ervaring is bijna compleet!


Waarom ga ik workshops geven?

Nou als Make-up Artist ben ik altijd met make-up bezig. Ik vind het ook geweldig om te zien hoe mensen te zien veranderen. Ik heb zoveel onzekere klanten in mijn stoel gehad die er zoveel zekerder uit hun stoel kwamen nadat ik hun make-up had gedaan. Ook heel vaak werd ik opgebeld door klanten met vragen over make-up en als ik heel eerlijk mag zijn vond ik dat hartstikke leuk om die mensen te helpen en ze met een volle dosis nieuwe zelfvertrouwen de deur uit te zien gaan.


Dat is waarom ik de workshops wil gaan geven. In workshops kan ik meerdere mensen tegelijk helpen, ze laten zien dat make-up niet zo eng is zoals sommige mensen denken en dat het creëren van een mooie look niet zo lang hoeft te duren!


Hoe ben ik te werk gegaan?

Er zijn een hoop workshops die je kunt volgen, zeker visagie workshops zijn er in groot aantal. Dus waarom zou ik dan nog een workshop moeten geven? Hoe kon ik mijzelf onderscheiden van de andere visagisten die een workshop geven?


Nou ten eerste ging ik kijken of ze er ook echt wel vraag naar was. Ik sprak met mijn klanten, mijn vrienden, familie, collega's en zelfs mensen op straat. Ik kreeg alleen maar leuke reacties van hoe leuk ze zoiets zouden vinden! Maar hoe zou het eruit moeten zien? Dus heb ik nog meer gesproken en vooral gekeken naar wat mensen het liefst wilden, dat was leren om het zelf te doen!


Dus ik ben gaan experimenteren! Ik heb mensen bij mij thuis gehad, in de studio, bij mensen thuis. Zo kwam ik erachter dat mensen graag het effect wilden zien van hun make-up. Niet alleen in de spiegel maar ze wilden ook graag een foto zodat ze goed konden zien wat het verschil was (en daarnaast ook het om aan anderen te showen hoe goed ze zijn met make-up!).


Dus ben ik met een fotograaf gaan praten die het wel zag zitten om deze samenwerking met elkaar aan te gaan! Nou gezellig!


Wat kun je bij mij verwachten?

Visagie moet leuk zijn dus ik wil het allemaal in een huiselijke sfeer houden en proberen om er niet gelijk een "les-uurtje" van te maken.

Dus dan beginnen we ook met een lekkere kop koffie/thee en drinken we lekker onze kop koffie of thee terwijl we de introductie maken.Na de koffie en de introductie zal ik het even hebben over het verzorgen van de huid en dat er toch wel wat meer bij komt kijken dan met een washandje langs je gezicht halen. Ook zal ik het hebben over kleuranalyse van de huid. Hoe je kunt zien of zomerse kleuren beter bij je passen of misschien zelfs herfstige kleuren of misschien ben je wel een wintertype!Ik wil je graag leren hoe je de basis aanbrengt waardoor je op een simpele manier een flawless huidje creëert als basis voor je visagie! Ik laat je alle stappen zien! En ja nu ik er zo over schrijf heb ik er nu al zin in!


Ik zal je ook alles vertellen over het shapen van je wenkbrauwen en wat de beste vorm is voor je gezicht en hoe je het beste oogschaduw aanbrengt die prima voor overdag kunnen en wat mascara om je ogen af te maken!


Is dat gedaan? Dan leg ik je uit hoe je snel en makkelijk je gezicht kan shapen en een blush aanbrengt op je wangen. Het leuke is dat je zelf kunt zien hoe jij zelf je eigen gezicht opmaakt! Dat is toch het leukste? Het zelf doen!


Uiteraard wil je ook weten hoe je gemakkelijk van een dag-make-upje omschakelt naar een avond make-up en ik zal je stap voor stap uitleggen hoe je dat in enkele simpele stappen doet.


Wil je nog persoonlijk make-up advies na mijn uitleg? Dat kan gewoon, geen vraag is te gek. Ik zeg altijd maar zo: Er zijn geen stomme vragen, alleen stomme antwoorden! Dus als je nog dingen wilt weten dan zal ik proberen om je vragen te beantwoorden.Als laatste wanneer je vind dat je gezicht er helemaal klaar voor is dan kun je naar de fotograaf toe voor een fotoshoot! Alleen en met de groep! Dat is toch eigenlijk super? Je geeft je email adres aan de fotograaf en je krijgt de foto's gewoon per mail naar je toegestuurd!


In tweeënhalf uur leer ik je dus alles! En als er nog dingen zijn die je er nog bij wilt leren kan dat uiteraard ook! Je kunt ook nog een half uur erbij boeken als je nog een speciaal iets wilt leren!Dus....Lijk het je leuk om ook een workshop bij mij in de studio te volgen? Geef mij een belletje of stuur mij een mail!


En vergeet je niet te abonneren om op de hoogte te blijven van al mijn blogs!


35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.