• Mariska

de 5 beauty tips voor de feestdagen!

Bijgewerkt: 10 dec 2018

De feestdagen komen er weer aan en daarom willen wij er natuurlijk op ons best uitzien!

Ik heb er daarom voor gekozen om deze week een blog te schrijven met mijn zelf-hulp tips die helpen om er met deze feestdagen stralend uit te zien!


Het is wellicht niet een echte "make-up" tutorial die jullie van mij gewend zijn maar zo voor de feestdagen zijn het die kleine extra dingetjes die je net dat kleine beetje meer geven!
  1.Stralende huid

Om je huid te laten stralen moet je voldoende water drinken! Als je genoeg water drinkt dan helpt het mee om de vuile stoffen in je lichaam af te voeren en helpt mee om je huid goed te reinigen! Uiteraard is het ook noodzakelijk dat je ook gewoon een goede huid-reiniging doet. Wil je weten hoe je dat moet doen? Lees dan mijn blog voor het reinigen van de huid2. Mee-eters

Heb je last van mee-eters? Ik weet hier wel wat op! Pak een tandenborstel en smeer er een beetje tandpasta op en en wrijf het zachtjes over de huid waar de mee-eters zitten. Deze truc leerde ik toen ik in America was. Daar gebruiken ze tandpasta bijna als een wondermiddel en moet zeggen ik ben verkocht!


3. Acne Problemen

Acne komt eigenlijk door een té vette huid. Dus als jij je make-up hebt verwijderd probeer dan een moddermasker. Voor twee keer in de week en niet meer anders raakt je huid geïrriteerd.


4.Droge huid

Winter komt gepaard met de kerst (en sinterklaas) dus een hoop mensen krijgen problemen van een droge huid. Om te voorkomen dat je er teveel last van krijgt heb je een goede bodylotion of gezichtscrème nodig.


5. Een Goede huidreiniging

Een goede reiniging is uiteraard heel belangrijk! Niet alleen voor je huid maar ook om je make-up er net zo stralend uit komt te zien! Je moet je huid goed reinigen anders krijg je van die nare mee-eters, puistjes en andere oneffenheden! Als je hier meer detail over wilt hebben dan kun je altijd mijn blog lezen over het reinigen van de huid die ik eerder in deze blog heb vermeld.


Heb jij nog tips & tricks om stralend uit te zien of vragen over de tips die ik hier heb vermeld? Laat het me weten!13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.