• Mariska

8 Beauty Tips voor de regenachtige dagen!

De weersverwachtingen zijn de afgelopen tijd nogal regenachtig geweest en het lijkt erop dat het na het het weekend zo blijft! Tijd voor actie, want je wilt natuurlijk niet als een verzopen kat aankomen op je werk. Daarom heb ik hier een aantal handige tips zodat je make-up ook tijdens regenachtige dagen perfect blijft zitten.


1. PRIMER

Ze zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. Hoewel een primer bij veel vrouwen niet in de badkamer staat, is dit product een echte aanrader voor regenachtige dagen. Het zorgt er namelijk voor dat je make-up langer blijft zitten en niet uitloopt. Toch maar aanschaffen dan!
2. Natural Look

Regent het pijpenstelen? Stap dan niet helemaal opgedoft op je fiets, want voordat je het weet lopen de zwarte straaltjes over je wangen, raken je ogen geïrriteerd en dan kom je als een wasbeer aan op je werk. Ga in plaats daarvan voor een simpele look. Wil je toch iets meer make-up? Breng dit dan aan wanneer je op je bestemming bent aangekomen, veel beter!


 


3. FOUNDATION

Camoufleren? Ga dan voor een BB cream. Deze crème heeft hetzelfde effect als een foundation, maar loopt minder snel uit. Wil je iets meer camouflage? Ga dan voor foundation in een poedervorm, deze blijft beter zitten, dan een vloeibare variant.
4. WATERPROOF

De gouden regel bij een fikse regebui luidt: gebruik waterproef make-up. Waterproef mascara heb je in alle soorten en maten. Maar ook andere make-up producten zijn tegenwoordig te verkrijgen in een waterproefvariant.
5. LIPGLOSS

Met stralende lippen de regen trotseren, is niet zo’n heel goed plan toch? De gloss in combinatie met de regendruppels zorgen voor een flinke plakboel op je lippen. Ga liever voor een lippenbalsem en gloss je lippen eventueel als je droog staat.
6. MAKE-UP TASJE

De zon schijnt en vrolijk stap je op de fiets. maar als je halverwege bent, komt het ineens met bakken uit de lucht. Waardoor jij helemaal doorweekt en met uitgelopen make-up arriveert op je werk. Voor deze onverwachte regenbuien is het handig om altijd een make-up tasje bij je te hebben. Zo kun je in noodgevallen als deze, je make-up snel bijwerken.

7. ZONNEBRIL

Je bent uren bezig geweest om de perfecte look te creëren, als je plots de regen tegen je ramen hoort tikken. Alles voor niets, want je moet toch echt naar je werk. Je zou het misschien een gek idee vinden, maar de zonnebril is de ideale uitvinding voor deze regenbuien. Je moet wel af en toe even wissen met je vingers, maar hé, dan blijft je make-up wel perfect zitten.

8. WATTENSTAAFJES

Wattenstaafjes zijn een redder in nood. Kom je ondanks alle getroffen maatregelen toch als een verzopen kat aan op je plaats van bestemming, dan kun je met deze staafjes de uitgelopen make-up wegpoetsen. Lukt het niet met water? Neem dan een klein potje make-up remover mee. Daarnaast zijn er ook pads verkrijgbaar waar de remover al in verwerkt is. Waar die wattenstaafjes al niet goed voor zijn he?En wat doe jij om je make-up te beschermen tegen de regen?

11 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Netherlands

0614213708

KVK: 73083984

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
© Copyright Facedians

© 2020 by Mariska van der Lee.