Code copied to clipboard.
 

Jouw make-up artist voor de mooiste looks

Ben jij op zoek naar een make-up artist die jou een prachtige look geeft? Facedians helpt jou verder. Met mijn passie voor beauty en make-up heb ik ondertussen al meerdere jaren ervaring opgedaan. Voor verschillende gelegenheden ben ik ingezet. Van verjaardagen, jubileums en gala’s tot feesten en festivals. Ik maak mooie, zachte make-up looks, maar ik werk ook met felle kleuren en glitters voor als je net iets extra’s wil met je look. Voor ieder moment ben ik van de partij. Ik help jou bij het creëren van een make-up look die jou laat schitteren.

Make-up artist voor bruiden

Naast de genoemde gelegenheden ben ik ook breed inzetbaar voor bruiloften. Op jouw belangrijke dag wil je er natuurlijk op je best uitzien, de hele dag lang. Je wilt niet dat jouw bruidsmake-up na een paar uur al van je gezicht smelt. Daarom help ik je bij jouw bruiloft. Met Facedians zorg ik ervoor dat jij een prachtige make-up look hebt die de hele dag mooi op je gezicht blijft. Je kunt bij mij eerst een proefsessie doen. We kijken dan naar jouw wensen en wat mooi bij jouw huid en, natuurlijk, bij je jurk en accessoires past. Met mijn vijf jaar ervaring heb ik heel wat bruiden geholpen. Ik werk met de beste producten. Producten die ervoor zorgen dat jouw schoonheid wordt benadrukt. Natuurlijk let ik hierbij ook op waterproof, want ja, een traantje hoort bij je bruiloft. Ik help je graag bij het zo mooi maken van je bruiloft. Met make-up, maar ik doe ook bruidskapsels en wimper extensions in Den Haag. Op je bruiloft hoor je te schitteren. Dit is iets waar ik mij dan ook voor de volle 100% inzet. 

Make-up artist voor fotoshoot

Visagie voor bij je fotoshoot is haast een must als je goede foto’s wilt. Het licht speelt anders met de lens dan als je gewoon naar jezelf in de spiegel kijkt. Je wallen vallen meer op, je huid begint te glimmen en de oneffenheden zijn zichtbaarder dan je dacht. Als make-up artist help ik je graag bij het creëren van een mooie make-up look waarbij je prachtig op de foto komt te staan. Of het gaat om een portretfoto, zwangerschapsreportages of misschien een fotoshoot met de hele familie. Ik help jou, of jullie, met de visagie in Leiden. Dit betekent niet dat ik een dikke laag make up aanbreng. Ik zorg ervoor dat jij jezelf blijft en dat je eigen schoonheid wordt benadrukt. Geen masker of een neppe look. Ik zorg dat jij er prachtig uitziet op een zo natuurlijk mogelijke manier. Jouw volgende foto’s zullen prachtig worden! 

pexels-pixabay-37546.jpg