Code copied to clipboard.
 

Wenkbrauw behandelingen

Bij Facedians creëer ik de perfecte wenkbrauwen, passend bij jouw gezicht en uitstraling. Het gaat bij mij zoveel verder dan dat je bij een schoonheidspecialiste gewend bent. Ik ben op de hoogte van de laatste trends en heb de vaardigheden voor de nieuwste technieken doordat ik altijd cursussen blijf volgen om top of my game te blijven. Maar het belangrijkste is jouw wens en daar luister ik goed naar!

 

In mijn wenkbrauw behandelingen maak ik onderscheid tussen de HD brows en Henna brows.

HD BROWS

Brown Eyes

Wat is HD Brows?

Bij HD brows,of High Definition Brows, zorg ik voor de perfecte shape van van je wenkbrauwen voor jouw gezicht. Ik zorg voor definitie en meer expressie. 

 

Je wenkbrauwen worden gevormd door de laatste technieken en daarna worden de wenkbrauwen geverfd waardoor ze natuurlijk voller lijken en gedefinieerd eruit ziet

Portfolio HD brows verven

Wat zijn de voordelen van HD BROWS?

* Geen dagelijkse wenkbrauw make up meer nodig;
* Tot 4 weken een mooie wenkbrauwkleur;

* Mooie, vollere natuurlijke wenkbrauwen;
* Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet;
* Veilig en effectief.

20210420_123516
20201008_145841

HENNA BROWS

Eyes and Brows

Wat zijn Henna Brows?

Henna brows is een vorm van wenkbrauwen verven die wordt gebruikt om de huid onder de wenkbrauw te verdonkeren. Henna is een natuurlijke kleurstof gemaakt van een plant bekend als hina of de henna boom. Henna is een nieuwe razend populaire manier om de wenkbrauwen te verven. Een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Normale verf kleurt in principe enkel de haren maar henna neemt zowel de huid als het haar mee. Ook zal de kleuring door henna langer aanwezig zijn. Bij een gewone verf loopt de kleur terug, bij henna groeit het uit.

Hoe ziet Henna Brows behandeling eruit?

Allereerst kijken we samen naar de wens van de klant qua kleur en vorm. Ik scrub de dode huidcellen van de wenkbrauwen voor het langste resultaat op de huid. Daarna maak ik de wenkbrauwen schoon met een speciaal ontwikkelde shampoo om de huidschubben open te zetten zodat de henna goed in kan trekken. Mocht de huid erg vet zijn, neem ik de huid af met alcohol 70%. Hierna gaan we de wenkbrauwen uittekenen d.m.v. de techniek ‘browmapping’. Daarna brengen we de henna op de huid aan, dit gebeurt in meerdere lagen. De henna moet ongeveer 10-15 minuten intrekken.  Na het kleuren ga ik de wenkbrauwen shapen d.m.v. waxen, epileren en bijknippen.

Portfolio Henna brows verven

1620117731323
CollageMaker_20201028_122720276
IMG_20201027_162741_881

Wat zijn de voordelen van Henna BROWS?

 • Dagelijkse bijtekenen is niet meer nodig

 • Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur

 • Duurzame, natuurlijke kleuring

 • Veilig en effectief

 • Geurloos, er wordt geen ammoniak gebruikt

Hygiëne

Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel. Zo ook tijdens deze gekke corona tijden zorg ik ervoor dat al mijn materialen goed gedesinfecteerd zijn en houd ik mij aan de voorschriften van de RIVM.

Om iedereens gezondheid te waarborgen vraag ik het volgende bij binnenkomst, zo blijft het voor iedereen fijn.

1. Bij binnenkomst graag uw naam, telefoon nummer en email adres opschrijven in het boek dat op tafel ligt

 2. Mondkapje vereist.
Bij alle diensten die niet gelijk met het gezicht te maken hebben of waar het dragen van een mondkapje geen hinder geeft moet u een mondkapje op. Bij diensten waar een mondkapje niet zo handig is (denk aan visagie of workshops) mag het mondkapje uiteraard af zolang we bezig  zijn met de dienst.

3. Heeft u last van de bekende covid-19 klachten:
-neusverkoudheid
-loopneus
-niezen
-keelpijn
-(liche) hoest
-benauwdheidsklachten ?

- Of heeft 1 van uw huisgenoten hier last van? Geef het op tijd (het liefst een dag voor de behandeling) aan anders ben ik genoodzaakt de afspraak te annuleren en de kosten in rekening te brengen. Geef het dus op tijd aan!

4. Heeft u zelf Covid-19 gehad? Alleen een afspraak maken als u 14 dagen klachten vrij bent.

Algemene maatregelen / adviezen;

Was je handen minimaal;

 • Na elk toiletbezoek

 • Na hoesten, niezen of neussnuiten

 • Na contact met dieren

 • Na het gebruik van schoonmaakmiddelen

 • Als je buiten bent geweest

 • Voor het klaarmaken van eten

Ook dit is voor mij een beleid wat ik dagelijks zal blijven hanteren;
Heb je griepverschijnselen en/ of koorts verzoek ik je om de afspraak te verzetten naar wanneer jij je weer beter voelt. Er zullen nu natuurlijk geen annuleringskosten in rekening worden gebracht, ik vraag wel om het zo snel mogelijk door te geven als je niet kan komen.

Voor mij is het duidelijk en ik hoop je gewoon te kunnen blijven behandelen met deze voorzorgsmaatregelingen.