Code copied to clipboard.
 

Catwalk Make-up

Bij Facedians kun je terecht voor grote en kleine modeshows. Samen met de ontwerper/designer stem ik de invulling van de show af. Ik biedt dit aan voor gevestigde ontwerpers maar ook voor studenten van modevakscholen, of shows in warenhuizen, bruidsshows, beurzen, etc.

Catwalk visagie op maat.


Voorafgaand aan de fashionshow wordt de uitstraling en thema uitvoerig besproken. Een moodboard kan in overleg samengesteld worden, voor eenheid tussen alle modellen. De speciale catwalk make-up is een stuk zwaarder dan een reguliere dagmake-up. Er moet zeer expressieverhogend gewerkt worden, zodat de mensen op de achterste rij het nog kunnen zien.

Daarnaast ontstaan er door de warme lampen snel glimplekken. Extra fixatie is daarom belangrijk. Tijdens de modeshow komt er door de spotlights veel licht van boven, wat extra slagschaduw onder de ogen creëert. Dit zal moeten worden opgevangen door goede catwalk visagie.

Stressbestendig en vlotte aanpassingen.


Timemanagement en de welbekende helikopterview zijn tijdens de modeshow erg belangrijk. Wij zijn gewend om onder tijdsdruk te werken. Ook het aanpassen van de kapsels en visagie tijdens de modeshow voor bijvoorbeeld de tweede ronde is geen probleem, want soms is er bij een ander outfit een andere make-up/haarstyling nodig.

startbaan

Voor meer informatie en of een vrijblijvende prijsopgave voor de catwalk visagie, neem gerust contact met mij op!