Code copied to clipboard.
 

Bruids Make-up/Kapsel

Op deze speciale dag wil jij er natuurlijk adembenemend uitzien! Daar hoort een sprekende en natuurlijke bruidsmake-up en kapsel bij die professioneel op jou is afgestemd en de hele dag blijft zitten. Ik verzorg dan ook graag jouw Bridal Look aan huis!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
Eerst een proefsessie…


Tijdens jouw proefsessie in mijn studio in Leiden spreken we met een kopje thee en wat lekkers erbij gezellig samen door wat jouw wensen zijn voor jullie grote dag. We bekijken zorgvuldig welk bruidsmake-up en kapsel het mooiste bij jou persoonlijk, jouw trouwjurk en de overige styling (zoals bruidsboeket en sieraden) past.

Facedians denkt graag met je mee! Met ruim 5 jaar ervaring durf ik wel, in alle bescheidenheid, te zeggen dat je in goede handen bent. En neem gerust iemand mee naar de proef voor een second opinion, dat vinden wij gezellig!

Jouw bruidsmake-up…


Ik vind het belangrijk dat je trouwt als jezelf! Dus ik geloof dat make-up geen masker zou moeten zijn. Aan plamuren doen wij niet tenzij je dat zelf heel graag wilt.

De bruidsmake-up looks die ik aanbreng onderscheiden zich door de kwalitatief lange houdbaarheid (weer- , traan- en dansproof) en ik neem tijdens onze proefsessie graag de tijd. Samen ontwerpen wij een make-up look die helpt om jouw sterke punten naar voren te brengen. Een verbeterde versie van jezelf zeg maar! Een bruidsmake-up zal altijd wat zwaarder aangezet moeten worden dan bijvoorbeeld een dagmake-up.

 

De reden hiervoor is voornamelijk jouw trouwjurk.

Deze jurk is meestal een enorme blikvanger, maar bij Facedians wil ik graag dat jij als persoon het altaar op komt lopen en niet de jurk… Dus met een opvallende jurk hoort ook een meer uitgesproken make-up look en breng je het geheel dus eigenlijk heel mooi in balans. En oogt jouw Bridal Look passend en natuurlijk.

Bij mij is het ook mogelijk om jouw bruidsmake-up gedeeltelijk met een airbrush aan te brengen. Bij het gebruiken van een airbrush vernevelen wij de foundation en contouring heel geleidelijk en egaal over jouw gezicht. Dit is dus anders dan wanneer het met een penseel of sponsje wordt aangebracht. Het voordeel van de airbrush is, dat het heel licht en natuurlijk aanvoelt. In deze airbrush foundation zitten geen stoffen zoals parabenen, siliconen en olien waardoor airbrush make-up ook geschikt is voor de gevoelige huid.

Mocht je in het dagelijks leven dus nooit foundation dragen, dan zou dit wellicht een mooi natuurlijk alternatief kunnen zijn!

Makeup Artist
Bruids makeup
Bridal Hair
Jouw bruidskapsel…


Voor een mooi bruidskapsel kan je zeker bij mij terecht. Heb je lang of kort haar, vol of juist poreus haar; Ik kan altijd het kapsel creëren wat jij voor ogen hebt. Ook het toevoegen van extensions / haarstukken is mogelijk. Er zijn zo ontzettend veel verschillende manieren om tot een schitterend eindresultaat te komen en hierin denk ik graag met je mee!

Of je nou van een losjes en romantisch kapsel houdt, of juist wat strakker en moderner; alles kan! Ook hebben wij in onze studio veel haaraccessoires is allerlei verschillende stijlen; van bohemian bloemenkransen tot aan sprankelende tiara’s.

Altijd leuk om even wat verschillende stijlen bij jezelf te zien. Mocht je een sluier hebben; in mijn studio is een “nep sluier” aanwezig om je te helpen om een goed beeld te krijgen voor jouw uiteindelijke Bridal Look.

Ook vinden wij houdbaarheid enorm belangrijk in onze kapsel; er moet ’s avonds natuurlijk wel gedanst kunnen worden natuurlijk. 

 

Jouw Bridal Look op de GROTE dag…


Op jullie trouwdag kom ik naar jouw gewenste locatie, en creëren wij jouw Bridal Look, zoals wij dit tijdens de proefsessie hebben afgestemd. Hou rekening met jouw planning dat wij al snel 2,5 uur bezig zullen zijn met jouw look (als ik het doe, dan doe ik het graag goed!)

Vanzelfsprekend kan ik ook familieleden, vriendinnen en bruidsmeisjes voorzien van een mooie feestlook. Vind je het fijn als ik jouw bruidsmake-up en eventueel kapsel ’s avonds komen bijwerken of veranderen? Geen probleem, ik kan ’s avonds altijd even voor een touch-up naar de feestlocatie komen.

Wat zijn mijn arrangementen?

 

Voor je grote dag wil je niks aan het toeval overlaten. Daarom bied ik arrangementen aan, pakketten waarbij alles in zit om van je mooiste dag de mooiste dag van je leven te maken. De pakketten kunnen nog enigszins aangepast worden.

Bruidsarrangement "ALL-IN"

Bij het ALL-IN arrangement krijg je het allemaal! Om te beginnen kom je op een intake gesprek samen met een kop koffie/thee en een heerlijke koek erbij. Er wordt dan een proefmake-up aangebracht en ook een proefkapsel. Er worden foto's gemaakt zodat het op de grote dag nooit fout kan gaan. Dan op de grote dag zelf zorg ik er uiteraard ook voor dat je make-up en haar er de hele dag netjes zit en krijgt van mij ook nog een aftercare-pakket van mij die je kunt gebruiken zodat je make-up zelfs  in de avond er nog prachtig uitziet!

Prijs €510

Bruidsarrangement "BEAUTY"

Bij het BEAUTY arrangement zorg ik ervoor dat je helemaal klaar bent voor de grote dag. Om te beginnen kom je op een intake gesprek met een kop koffie/thee en een heerlijke koek erbij! Er wordt dan een proefmake-up aangebracht. Er worden foto's gemaakt zodat het op de grote dag nooit fout kan gaan. Dan op de grote dag zelf zorg ik er uiteraard ook voor dat je make-up er de hele dag netjes uitziet en krijgt van mij ook nog een aftercare-pakket van mij die je kunt gebruiken zodat je make-up zelfs  in de avond er nog prachtig uitziet!

Prijs €242

Bruidsarrangement "THE DAY"

Bij het THE DAY arrangement zorg ik ervoor dat je helemaal klaar bent voor de grote dag. Om te beginnen kom je op een intake gesprek met een kop koffie/thee en een heerlijke koek erbij! Er wordt dan een proefmake-up aangebracht. Er worden foto's gemaakt zodat het op de grote dag nooit fout kan gaan. Dan op de grote dag zelf zorg ik er uiteraard ook voor dat je make-up er de hele dag netjes uitziet.

Prijs €210

Bruidsarrangement "STYLING"

Bij het STYLING arrangement zorg ik ervoor dat je helemaal klaar bent voor de grote dag. Om te beginnen kom je op een intake gesprek met een kop koffie/thee en een heerlijke koek erbij! Er wordt dan een proefkapsel aangebracht. Er worden foto's gemaakt zodat het op de grote dag nooit fout kan gaan. Dan op de grote dag zelf zorg ik er uiteraard ook voor dat je haar er de hele dag netjes uitziet.

Prijs €151

Touch Up Haar en Make-up

Voor een snelle touch-up van haar en make-up voor op de grote dag.

€30